Länge sedan sist!

Falcon tycker att hans matte har varit usel på att uppdatera bloggen. Jag kan bara hålla med...

Så här är Falconstatusen just nu:

Bitande: "Falcon har äntligen tappat sina hörntänder och med hjälp av en vattenspruta, med några droppar ättika i , förstått att våra tillsägelser när han biter INTE är en del av leken". Puh...större pärs än denna har vi aldrig varit med om under våra hundår...

Hoppande: "Vi kan bara konstatera att Falcon bytt ut sin bitmani mot hoppmani. Vi håller på att bli tokiga! Han hoppar oavbrutet på allt! Att ha honom i köket är så galet att det nästan är komiskt. Han är mer uppe på köksbänken än på golvet. "

Ätande: "Falcon är ett maniskt matvrak. Han äter ALLT. Han har dessutom kommit på att man kan vrida ryggen mot bordet om man ska hoppa upp och sno något (som höjdhopparna- man kommer högre och längre då). När familjen satt och åt pizza en kväll gjorde han en blixtsnabb manöver (Stefan Holm look alike) och bytte ut sitt hundben (en oxsnopp!) mot en pizzabit. Allt gick så fort att ingen hann fatta vad som hänt förrän sonen i huset upptäckte att pizzan på hans tallrik var borta, kvar låg en tuggad....ja, ni vet vad...."

kompisanda: "Falcon är världens bästa hundkompis!!! Underbar mentalitet! Vi brukar gå på hundpromenader i båstad på söndagarna- ledda av vår hundkursledare. Meningen är att alla släpper hundarna lösa, promenerar runt i en inhängnad och låter hundarna sköta sig själv. De hundar som är rädda och osäkra brukar Falcon få ta hand om. Alltid med samma resultat- att de ger sig in i leken. Han är en riktig coach och vi är förstås världens stoltaste! I dag var vi i Pålsjö skog i Helsingborg där de också har ett hundhägn, där lekte han med en cavaliervalp och en afgahnvalp. Det är underbart att se honom!!"

Kelande: " Falcon är en säker, tuff och envis hund men också så otroligt KELIG. Det finns ingen bättre att gosa med och vi njuter av varenda stund med denna tokstolle!".

lärande: "Falcon lär snabbt som bara den. Vi börjar tro att han är en reinkarnation av vår Papillon Zigge som var sanslöst snabb i tanken. Han fattar galoppen direkt och kan massor redan. Här är killen som kommer att behöva utmaningar för att tröttas ut bakom pannbenet! ska börja spåra senare- det är han superduktig på".



RSS 2.0