1 År!!

Falcon skäller på mig för att jag skött bloggandet så dåligt....jag har lovat att skärpa mig! 1-årsdagen firades med pompa och ståt, med tårtor, presenter och gäster. Precis som det ska vara!

Falcon har också hunnit sova borta tillsammans med flocken hos bekanta...han fick vara med och spela brännboll med alla barn och sova tätt intill husse på natten! Vilken lyx. Mellan varven fick vi dock hålla honom kopplad för att han skulle kunna hitta lugnet- så är livet fortfarande från och till med Falcon. Ligger det tusen leksaker på en gräsmatta, kött på grillen och kattdoft från rummen så kan man liksom bara inte komma till ro på annat sätt. Undrar om det är typiskt setter-aktigt eller bara typiskt Falcon-aktigt...

Falcon har också så smått börjat prova på att jogga med husse. Den första rundan de tog var på fem km. När de var i mål stod husse och flåsade- Falcon stod bara och tittade förvånat på honom MED MUNNEN STÄNGD. Han så mycket som flåsade inte ens!! Puh!



Snart födelsedagskalas!

Ikväll ska vi baka jordgubbstårta (till oss) och leverpastejtårta (till Falcon) eftersom vi ska fira Falcons 1-årsdag imorgon!

SnyggeFalcon!


RSS 2.0