Sommarfalcon!


Sommar!

Äntligen sköna semesterdagar med vår galna setter. Han sköter sig exemplarisk när det är varmt...ha, ha...
Inledde sommaren med en härlig "setterfamiljträff". Alla valparna var bjudna till uppfödaren Mathilde och "mamma maggie". 11 settrar och ett långbord i en radhusträdgård- häftigt! Jag hade lite svårt att tro att falcon skulle uppföra sig med så mycket godsaker på borden men det gick bra. En gång såg jag en lycklig setter stå med framtassarna på bordet i köket och slicka i sig av tårtan...det var en tik dock...puh...skönt att det inte bara är han som hittar på sådana hyss!

Efter släktträffen åkte vi till falsterbo camping för att tälta två nätter. Falcon fick hela campingen att smälta när han låg och spanade på allt- fullkomligt oberörd inför alla bjäbbiga hundar som passerade och alla okända människor som skulle kramas. Mitt i alltihopa kunde han lägga sig på rygg....det är ju semester för tusan! På natten puttade han undan både storhusse och lillhusse så dessa vaknade på bar mark medan Falcon hade värsta sovmorgonen på två uppblåsbara liggunderlag. Kungen i familjen....

Vi har också hunnit med en semestervecka i en stuga på en alldeles egen liten ö utanför Göteborg. Falcon badade, jagade sländor, badade, jagade sländor, badade, jagade sländor, badade, jagade sländor, badade, jagade sländor...
Det lustiga var att när vi kom hem så blev han så glad att han viftade på rumpan så han nästan höll på att falla omkull. Borta bra men hemma bäst....med eller utan sländor!!

PS: Falcons kullsyster Millys matte hade lagt ut en film på youtube med Milly och Falcon som småttingar. Falcon är den lilla tjockisen med lila halsband. Gå in på mathildes hemsida under fliken "Vad händer" - där ligger en direktlänk!
www.mathildes.se





 


RSS 2.0